Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

Csobánka megint segít

2011.12.07. 18:44 emberavizben

Borzalmasan el voltam havazva az elmúlt hetekben, alig maradt időm a posztolásra. Viszont a falunkban történt tűzeset okán megkésve bár, de szeretném én is jelezni, hogy igyekszünk mi is valahogy segíteni.

November 23-án este leégett egy családi ház tetőszerkezete Csobánkán, a Petőfi utcában. Személyi sérülés ugyan nem történt, de a ház lakhatatlanná vált, nyolc ember ideiglenes elhelyezését kellett megoldani. Winkler Sándor Józsefné polgármester gyűjtést hirdetett a családnak. Ennyi lenne a kommentár nélküli hír, de persze van kommentár is.



A falu ismét összefogott és ez megint azt bizonyítja, hogy a közösség ereje mindenféle problémában hatékony megoldás lehet. Ezért kérünk mindenkit, aki tud segítsen.

A Petőfi Sándor utca 12. szám alatt élők háza, és ingóságai komoly károsodást szenvedett. A családban 3 kiskorú gyermek él, egy 3 éves, óvodás kislány, és két alsó tagozatos 8-10 éves fiú és lány.

A tűzeset kapcsán a ruhák, cipők és berendezési tárgyak megsemmisültek. Ezért kérünk minden kedves olvasót, amennyiben mód van rá segítsen téli gyermekruhával, cipővel, ágyneművel, ágynemű huzattal, felnőtt ruházattal, tartós élelmiszerrel, ággyal, szekrénnyel, gyermekjátékkal.

A családtagok minden adományt szívesen fogadnak, kérjük azokat szíveskedjenek a csobánkai Baross Péter Közösségi Házban működő ideiglenes óvodába vinni, munkanapokon 8-17 óra közt.

A polgármester most is most is arra buzdította a kis közösséget, hogy segítsen mindenki a bajbajutottakon, hasonlóképpen mint egy éve, amikor minket is ki kellett segíteni a bajból.
A mi házunk már nagyjából rendben van, s nagyon remélem a Petőfi utcaiak is túljutnak ezen a nehéz időszakon. Egy a legfontosabb, hogy ebben az esetben sem sérült meg senki, mert minden elveszett érték pótolható, újra beszerezhető, de vannak ennél sokkal fontosabb értékek, amelyek pótolhatatlanok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr553446360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása