Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

Céges karácsonyi ajándékból igazi segítség...

2012.01.03. 22:24 emberavizben

2007 óta az év első média eseményei között találhatunk egyet, ami igazán nemes célokat szolgál. A hagyománnyá vált rendezvény jól mutatja, hogy az újságírók többsége egyáltalán nem gondolja, hogy ajándékokat kell elfogadnia olyanoktól, akiknek viselt dolgaikról amúgy is ír. Ezen kívül teljesen felesleges egy olyan világban céges ajándékokat osztogatni, ahol mások sokkal jobban rászorulnak az erre szánt forintokra. Január elején tehát ismét lesz újságíró karácsonyi ajándék aukció.

Évről évre hatalmas mennyiségű kacat, hasznosnak gondolt reklámajándék érkezik a szerkesztőségekbe.

ajánd.jpg 

Pedig az újságírók jó része egyáltalán nem szereti az ilyen kacatokat és nagy örömmel veszi, ha egy cég az ünnepek idején inkább jótékonykodásra költi az ilyen célokra szánt, amúgy kidobni való pénzét.

Karácsony után a hazai szerkesztőségek népes tábora gyűlik össze, immáron sokadszor, egy igazi jó bulira azért, hogy a felhalmozódott ajándékokat egy árverés keretében jótékony segítséggé konvertálja. Ez idén sem lesz másképp a hagyományosan résztvevő - Kreatív, origo, Figyelő, Hírszerző munkatársai - 2012. január 13-án a Sirályban árverezik el a karácsonyi repiajándékokat. A befolyt összeget pedig a Léthatáron Alapítvány kapja. A nagyszerű kezdeményezéshez további szerkesztőségek jelentkezését várják!

Idén az Ember a Vízben is ellátogat a bulira.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr603517486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása