Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

Ellopták a kerekesszékét!

2012.03.17. 14:34 emberavizben


Ez messze a legdurvább dolog, amit az utóbbi időben hallottam. A Facebookon osztotta meg az információt Ercsi, aki maga is sajnos egy kerekesszékhez van kötve. 



Kedves mindenki! Ma reggelre ellopták a kerekesszékem az ajtónk elől.....Nagy kéréssel fordulnék hozzátok! Aki rajta van a tesz-veszen, vagy vaterán, azt kérem keressen már rá néha-néha erre a típusra: Meyra x1 3.350 kerekesszék. Nagyon megköszönném! Ha találtok ilyet, akkor az úgynevezett keresztvillát kell figyelni a képeken (ha lesz), az ugyanis más színű mint a váz. Szóljatok lécci ha láttok valami érdekeset! Köszönöm mindenkinek! És osszátok meg ezt, mert több szem többet lát!




Nem nagyon tudok erre mit mondani. Szeretnék segíteni, de nem tudom, mit tehetnék. Segítsetek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr904322089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása