Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

721 Like nem elég - támogasd inkább!

2012.04.07. 10:32 emberavizben

Morgásnak tűnhet a részemről, de inkább talán csak egyszerűen a türelmetlenség, ami a mai bejegyzésemet ihlette. Egy hetünk maradt az indulj.be oldalon eldönteni, hogy mi is legyen a sorsa a kedvenc projektünknek. Ercsi nagyon számít ránk, és mi magunk is boldogan valósítanánk meg a meséket álmodó kerekesszékes lány mesekönyvét.

Tegnap még a televízióba is bekerült, és aki nem látta a riportot annak ajánlom figyelmébe, mert egy hihetetlenül kedves lány álmairól szóló riport, minden sziruposság nélkül.

http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/04/06/13/Esely_2012_aprilis_6_.aspx

Beillesztettem volna, ha az MTV Videotár támogatná a videóbeillsztést.

De hát mi is a baj, 3 hónap alatt miért nem vagyunk képesek összedobni Ercsi álmát? Sokat gondolkodtam rajta, aztán rájöttem, hogy mi a probléma.

Egy lájk nem elég. Még egy mesekönyvre sem tudjuk összedobni a pénzt? - címmel jelent meg a hét elején egy cikk a HVG online-on. A cikk kitűnően rávilágított a legnagyobb hazai problémára, nem tanultuk meg egymást támogatni.

A like-ok száma mára hétszáz fölé emelkedett, szinte érthetetlen, hogy múlt heti aktivitás ellenére a konkrét támogatás viszont egyetlen forinttal sem nőtt. Hálásak vagyunk annak 27 bátor támogatót, aki eddig már 122.000 forinttal segítette a projekt megvalósulását, mert olyan célt támogatnak, amelyet mi magunk is értékesnek gondolunk.

indulj.be/projektek/ercsimese-konyv/

Nem vagyunk elég érzékenyek, vagy nem hisszük el, hogy 1000 forinttal is megvalósíthatjuk egymás álmát? Nem gondoljuk, hogy jó tett helyébe jó jár? Nagy kérdések ezek, azonban az bizonyos, hogy ha a like-olók fele bedobott volna 1000 forintot, már meg lenne a mesekönyvre való.

Érdemes lenne megtanulni az amerikaiaktól a támogatás tudományát, mert ott rengetegen hajlandók 5-10 dollárral támogatni egy-egy jó ötletet, s ezekből a "fillérekből" nagyszerű ötletek valósulnak meg.

Csak buzdítani tudok mindenkit, hogy segítsük közösen a jó projektek megvalósulását és váltsuk valóra azok álmait, akik mernek még álmodni.
 
Kapjuk már össze magunkat és dobjuk össze Ercsi mesekönyvét! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr704369239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása