Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

Haribol - Megjött a biozöldség szállítmány

2011.02.08. 05:00 emberavizben

Az első posztomban már jeleztem, hogy a Krisnás közösség is megmozdult a velünk történt események hallatán. Ez talán azért igazán meglepő, mert noha van van ismerősünk közöttük, mi magunk nem vagyunk a közösség tagjai.

Talán már azt is említettem, hogy Somogyvámosról 50 kg bio céklát, répát és sütőtököt ajánlott fel nekünk a Krisna völgy kertészete. Aztán ahogy az szokott lenni az embert elsodorták a mindennapos feladatok, a biztosítóval való párbeszéd, meg a ház rendbehozatala, s az egészről jól el is felejtkeztünk. Legalábbis mi, mert ma délután beállított Norka, aki eddig az egész értünk való segítségözön egyik fő koordináltora és 3 nagy rekeszt húzott elő a csomagtartóból.

A rekeszek dugig voltak kiváló céklával, répával és sütőtökkel... Hare Krishna! Egy szó mint száz, megérkezett a biozöldség segélycsomagunk, s úgy tűnik tavaszig ki is tart majd a salátának valónk. :-)
 

 

Nagyon hálás szívvel gondolunk a Somolyvámosiakra, én különösen, mert a náluk vásárolt szakácskönyv az elmúlt két évben igen csak hasznosnak bizonyult.

Közben szerencsére a házunk is kezdi visszanyerni megszokott formáját, ugyan még az ablakok helyén itt-ott deszkák éktelenkednek, elkészült az asztalosmunka, és egy héten belül visszakerül az üveg a nyílászárók mindegyikébe. A nap is kisütött, szóval a helyzet igazán sokat javult.

Nem kevés munkánk lesz még a helyreállításban, de már azt fontolgatjuk, hogy miként rendezzük meg a sok segítőnknek a tavaszi "Thanx giving" partyt!
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr212645148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juci Óbudáról 2011.02.09. 10:19:35

A cékla az egyik legkiválóbb gyógynövényünk!
Már a színéből is kitalálható, hogy mely területet támogatja az emberi szervezetben. Vérnyomáscsökkentő hatással is bír.

Háziasszonyként pedig javaslom, hogy ne csak savanyúságnak, ne csak nyersen reszelve, hanem levesnek, köretnek is használják fel.
Tepsiben kis zsiradékon jól megsütve, sózva-borsozva is remek ízű étel.
süti beállítások módosítása