Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

Küldj történetet, hogy segíthessünk!

2011.04.12. 14:28 emberavizben

Nagyszerű hírem van! Az Ember a vízben csatlakozik a Bónusz Brigád jótékonysági aukciószervező csapatához, így innen is egy kattintással elérhető lesz az éppen folyó jótékonysági aukció!

Sőt! Látogatóink, is beleszólhatnak, hogy ki legyen a következő támogatott, ehhez mindössze ajánlani kell egy szervezetet, alapítványt, akit érdemesnek tartanak erre. Az ajánlás legjobb módja, egy saját történetet, amelyből kiderül konkrétan miben segített az illető szervezet. A jó történetek üzenete egyértelműen segít másokban is felébreszteni az együttérzést, a támogatási kedvet.



A három hónapja elkezdett a karitatív programban eddig a Peter Cerny alapítvány több mint 700 ezer, és a Rex Kutyaotthon 300 ezer forintnyi közösségi támogatás mellé 100-100 ezer forint került, amely levonás nélkül a támogatottak számlájára került.

Aktuálisan éppen a Kézenfogva Alapítványnak gyűjtünk. Az ehavi segítő aukció célja az értelmi és halmozottan fogyatékos gyermekek és felnőttek támogatását célzó alapítvány működését segítsük közösen. Az aukciók egy hónapig tartanak, s minden hónapban újabb szervezetre igyekszünk ráirányítani a figyelmet. Mivel számos szervezet létezik, jó részük munkájáról igen keveset tudunk, s a beérkező történetek pont ezek munkáját segíthetik jobban megismerni.

Szervezetek, alapítványok is jelentkezhetnek nálunk, s reméljük, hogy ezek tevékenysége során felhalmozódott jó történeteiket hamarosan közzétehetjük mihamarább. Természetesen várjuk továbbra is azok történeteit is, akik valamiért bajba jutottak, s reméljük, hogy a blogon keresztül ők is találnak támogatókat, megoldást!

Az Ember a vízben történetei eddig is azokról szóltak, akikről általában a média nagyon ritkán emlékezik meg. Meséld el a világnak a saját történeted, küldd el nekünk, hogy segíthessünk!

Szólj hozzá!

Címkék: közösség gondolatébresztő pozitív karitatív

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr982820191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása