Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

Kötőtűre fel! Fontos infók!

2012.02.11. 15:01 emberavizben

 Kedves nagyszerű olvasóim, néhány nap alatt 17.000 emberhez jutott el a koraszülött osztályok megsegítésére indított akció híre, amelyet megosztva az események fősodrába kerültünk.

Az akció annyira jól sikerült, hogy a szervezők nem bírták a felajánlásokat, jelentkezéseket kezelni, így a legújabb hírek szerint átadták egy olyan csapatnak, akik évek óta igyekeznek a koraszülött kérdésben érdekelteknek önzetlenül segíteni.

Fontos, hogy a felhívás hatására már országossá szélesedett akció most igazán eljusson mindenkihez, így kérlek benneteket ezt az információt is osszátok meg a környezetetekben azokkal,akik segíthetnek.



Mi magunk nagyon boldogok vagyunk, hogy segíthetjük az akciót, s ennek a legjobb módja, ha a jelenlegi szervezők levelét továbbítom hozzátok. Az elmúlt napok eseményei bebizonyították, hogy a segítség nem feltétlenül anyagi természetű és hogy ha igazán fontos, tudunk még segíteni azoknak, akik rászorulnak. Köszönve az önzetlenségeteket és a segítőkészségeteket, arra biztatunk mindenkit, hogy ha a saját környezetében el tud indítani egy jó ügyet tegye meg, az akciót elindító koraszülött osztályon dolgozókhoz hasonló bátorsággal.
 

A Koraszülöttekért Országos Közhasznú Egyesületnek a szervezők átadják az egyik közösségi portálon a közelmúltban elindult ruha gyűjtést. Az átvétellel szeretnénk a koraszülött osztályokon dolgozókat tehermentesíteni, hogy maximálisan a munkájukra tudjanak koncentrálni. Illetve szeretnénk, ha az ország más koraszülött osztályaira is eljutnánk a felajánlások (ezen osztályok jelentkezését is a lenti emailcímre várjuk).

Ha valaki szeretne miniruhákat (40-56cm méret) felajánlani, várjuk jelentkezését a danna@koraszulott.com email címen vagy a koraszulott.com oldal fórumának csere-bere részlegében.

Kik is vagyunk?

Történetünk lassan 5 éves. Akkoriban többen üldögéltünk a gépeink előtt, kutakodtunk és próbáltunk választ keresni arra, hogy miért pont mi jártunk így.

Egy fórumon összetalálkozott néhány együtt gondolkodó, frissen koraszült anyuka,  akik az első, mélysötét, információ hiányos időszakon már túlestek.

Rádöbbentünk, segíteni kell, hogy másoknak könnyebb legyen, létre kell hoznunk a "sárga utat". Így született meg 2007 decemberében a Szülők a szülőkért lelkisegély szolgálat, ahol már megélt tapasztalatainkat adtuk át, az "utánunk következő generációnak".

Ezzel párhuzamosan, akkor még egy másik tárhelyen, egy szintén koraszült anyuka elkezdett cikkeket, információt gyűjteni egy összefoglaló honlap számára.

A következő lépés már adta magát egy szponzori segítségnek köszönhetően. Lassan 4 éve életre hívtuk nonprofit információs oldalunkat, a koraszulott.com-ot, ami az ország első kizárólag koraszülöttekkel foglalkozó, átfogó honlapja lett.

Többünkben megfogalmazódott az igény, hogy ne csak egy baráti társaságként létezzünk, hanem valamilyen formában intézményesítsük létünket: nagy örömmel fogtunk bele egyesületünk létrehozásába, amely nemrég meg is kapta a közhasznúsági státuszt.

Az egyesület titkára Damásdi Anna, alelnök Kulcsár Judit, és elnöke Földvári Nagy Zsuzsi.

 

Az akció tehát folytatódik, keressétek a szervezőket itt...  danna@koraszulott.com

Kötőtűre fel!
 - az Ember a vízben továbbra is beszámol a részletekről.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr214093897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása