Ember a vízben

Történetek emberekről, akik mindannyian érdemesek arra, hogy megmentsük őket. A blogot az élet írja, de csak rajtunk múlik, hogy eljutunk-e a happy endig. Küldd el te is a saját történetedet, hogy segíthessünk! emberavizben@gmail.com

Partnerünk


Segítsd Te is Őket!


Facebook Box

Írd meg a történeted!

Friss hozzászólások

Címkék

Angyali dolgok

2012.06.04. 11:41 Shy (just shy!)

Nem szeretek tartozni és vannak dolgok, amivel tartozunk magunknak. Tavaly óta többször éreztem, hogy nem teljesen igazságos velem a sors. Megvillantja a reményt, aztán mintha délibáb lett volna semmivé foszlik az egész.

Mostanra azonban összeállt a kép. Kész a design. Az Indulj.be fut. Szóval semmi akadálya, hogy elkészüljön az EMBER A VÍZBEN közösségi támogatási oldala. Az alapok megvannak, már csak az elemeket kell összerakni.
Hiányzott azonban még egy igazi áttörés, egy "apró" jel, amely számomra is világossá teszi, hogy eljött a mi időnk. 

Örömmel jelenthetem, hogy tegnap éjfélkor megnyertük a Vodafone Angyal Versenyt. A jel elég egyértelmű. Rengeteg munka van benne. A blog indulásakor egyáltalán nem gondoltam, hogy egyszer idáig menetelük, de megtörtént. A Kézenfogva Alapítvány támogatásával bejutottunk a döntőbe. Ott majd minden eldől.

angel.jpg

A lényeg, hogy mellém álltak olyanok, akikről sosem gondoltam volna, hogy személyesen győzködik majd barátaikat, barátok, ismerősök és ismeretlenek dolgoztak rajta, hogy ez a siker megszülessen.

Ami ezentúl nagyon biztató... hogy számos civil támogató állt mellém. Első szóra támogatott a szegedi Tappancs Alapítvány, köszönet érte a szép nevű Szerencsés Tillának. A Csodalámpa szintén szívesen azonnali támogatásáról biztosított. Sőt a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt is támogatta a projektemet.

Külön köszönet a Harmonet csapatának, aki Bucher Kati vezényletével a folyamatosan juttatták el az Ember a Vízben üzenetét rajongóikhoz. Nagyon szívesen folytatnám a felsorolást, mert számtalan ember kampányolt mellettem, olyanok is, mint a családom tagjai, az unokatesóm Floridában, Papp Gini, Török Rita, Halaska Gábor, Borbély Viktor, sőt még Miskolczy Csaba is.

A legnagyobb köszönettel mégis a feleségemnek tartozom, aki végigcsinálta velem ezt a nagyon nehéz kampányt. (S a gyerekeimnek, akik kibírták, hogy jórészt a hátamat látták egy héten keresztül.)

Voltak akiknek nagyon szurkoltam. Szívesen látnám a döntőben a Downbaba projektjét, mert csodáltam a kitartását, s persze a munkámmal egybe vágó Startup Mentort is, akinek a céljaival mindennap azonosulok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emberavizben.blog.hu/api/trackback/id/tr414564166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása